Företaget  Kvalitet & miljö  Kyla Värme Service Referenser Utställning Jobba på Teo kyl Kontakt  Hitta till oss Start

FÖRETAGETFöretaget startades av Tore Elof Ohlsson 1964 i Hässleholm då med namnet Teo-Service.

En modern entreprenör partner
Teo-Kyl Sweden AB i Hässleholm är navet i ett koncept som förenar våra kunders marknadstäckning med lokal närvaro och kundnära relationer. Vår affärsidé är att förse producenter och användare av kyl/värmeprodukter med aggregat/komponenter och system för uppvärmning eller kylning i såväl kända som nya applikationer.
 
Vår vision...
...är att med utgångspunkt från kundens behov utveckla ett kyl/värme entreprenadsföretag i toppklass. Vår grundfilosofi är ärliga affärer, raka besked och en ökande grad av kundsamarbete, till exempel inom varukyla livsmedelsbutiker. Det gör oss till en fullvärdig partner åt våra kunder inom vår nisch kyl, frys, luftkonditionering, kyl torkning biogas och värmepumpar etc. Med skräddarsydda avtal erbjuda service för förebyggande och avhjälpande underhåll tillgänglig dygnet runt.

Närhet till kunden...
...genom vårt nätverk av underleverantörer och våra teknikers geografiska spridning. Teo-Kyl Sweden AB har idag kunder/referenser i en lång rad länder i Europa och även i Kina och Japan. Anledning till entreprenader utomlands är att vi vill serva våra kunder som etablerar delar av sina verksamheter dit. Vi följer våra kunders expansion både geografiskt och produktmässig genom egen tillväxt. Vi går från att historiskt ha varit leverantör av service/underhåll till en partner som kan erbjuda allt från komponenter till hela system för kylning/uppvärmning.
Teo-Kyl Sweden AB är idag en av syd Sveriges största kyl/värmepumps företag. Vi har 23 anställda och 16 service bilar som täcker in en stor del av vår region, våra ingenjörer kan projektera CAD rita och offerera en komplett anläggning efter önskemål, teknikerna utgår från sina hemorter som är geografiskt väl utspridda med Hässleholm som huvudort där vårt kontor och lager är etablerat i egen fastighet.
 

 
 

 

Vid akut service, dygnet runt, alltid

Ring journummer

0734 - 443 000

(Ej för privatpersoner)

  Teo Kyl Sweden AB
Enhörningsvägen 3
SE-281 43 Hässleholm
Sweden
info@teokyl.se
   
Jourtel +46 734-44 30 00
Växel +46 451-38 11 50
Fax +46 451-38 11 51
Kristianstad +46 44-21 54 04