Företaget  Kvalitet & miljö  Kyla Värme Service Referenser Utställning Finansiering Jobba på Teo Kyl Kontakt  Hitta till oss Start

JOBBA PÅ TEO KYL

 

Jobba hos oss och utmana dig själv!
Teo-Kyl Sweden AB har funnits sedan 1964 då med namnet TEO-Service. Företaget har funnits i norra Skåne Hässleholm och under några år i Tyringe men är tillbaka i Hässleholm. Teo-Kyl Sweden AB är idag en av syd Sveriges största kyl/värmepumps företag. Vi har 23 anställda och 16 service bilar som täcker in en stor del av vår region, våra ingenjörer kan projektera CAD rita och offerera en komplett anläggning efter önskemål, teknikerna utgår från sina hemorter som är geografiskt väl utspridda med Hässleholm som huvudort där vårt kontor och lager är etablerat i egen fastighet.
Vår ambition är att vara regionens starkaste kyl/värme entreprenör - Nära dig.
Vår ambition innebär bland annat att vi ska vara en attraktiv arbetsgivare, som kan behålla, rekrytera och utveckla kyl/värme branschens bästa medarbetare. Vi är de många kundernas och företagens samarbetspartner och vi ser olikheter som en tillgång och möjlighet. Vårt mål är att våra medarbetare tillsammans ska spegla samhällets mångfald i alla tekniska applikationer inom vårt gebit och med ny innovation.
 
Spontanansökan
Du är alltid välkommen att skicka in en spontanansökan. Skicka ett personligt brev samt meritförteckning till Teo-Kyl Sweden AB, via e-post till stefan@teokyl.se.
Har du frågor är du välkommen att ringa Stefan Ohlsson på 0451-38 11 56

Aktuellt just nu
Vi söker kvalificerade kyltekniker för service av butikskyla samt värmepumpsteknikerWORK TUBE  

Work Tube Paris

Work Tube Miljöstation

Work Tube Icebar

   
 

 

Vid akut service, dygnet runt, alltid


 
Ring journummer

0734 - 443 000

(Ej för privatpersoner)
 

  Teo Kyl Sweden AB
Enhörningsvägen 3
SE-281 43 Hässleholm
Sweden
info@teokyl.se
   
Jourtel +46 734-44 30 00
Växel +46 451-38 11 50
Fax +46 451-38 11 51
Kristianstad +46 44-21 54 04